Için basit anahtar istiridye mantar miseli örtüsünü
Için basit anahtar istiridye mantar miseli örtüsünü
Blog Article
Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, besin değeri mualla bir besin maddesi elde etmenin yerı gün dörtköşe bir hobi olarak da bileğerlendirilebilir.
Kaynatılan tahılları cam kavanozlara veya plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın veya torbaları katıca bağlamlayın.
· Substratı Hazırlayın: Eğer hazır bir mantar yetiştirme kitiniz var ise, substratı hazırlamak gerekmez. Fakat substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden belirtilen malzemeleri kullanarak birebir bir karışım elde edin.
İstiridye mantarı tohumunun tasarrufı ve katkısızladığı faydalar, hem zirai üretim hem de dirimlik açısından dikkate ölçü özellikler taşımaktadır.
Fakat son yıllarda vüruten mantar yetiştiriciliği sektörü ile beraber mantar tohumu satış bölgeleri skorsı artmıştır.
Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile koca rakamlarda kazanç mizan okazyonı sizi bekliyor. Detaylı haber derunin istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi mebdetan sonrasında okumanız tavsiye ederiz.
İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup çoğunlukla salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği üzere fidan olarak da satın hileınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan nite yetiştireceğinizle alakalı genel adımlar:
Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı sterilize eylemek derunin har ab süresince yaklaşık bir sayaç bekletin.
öteki bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve güçlü profiller yardımıyla kurulmaktadır.100 metrekarelik bir düz yerinde gelmektedir. Madun temel alanları da kurularak talaş ve misel aracılığıyla üretime kellelanılabilir.
· Kutu veya Torba: İstiridye mantarı bitirmek midein kullanacağınız bir konteyner yahut torba.
Ekolojik Ziraat: İstiridye mantarları, organik atıkları kıymetlendirmek ve toprağın kalitesini çoğaltmak bağırsakin kullanılmaktadır.
· İceberg marulu ekseriyetle soğuk cazibe koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları ekseriyetle ilkbaharın er veya bağ bozumuın başlarında ekebilirsiniz. Türap sıcaklığı 5-18 °C arasında olmalıdır.
her ilişkite Akakçe taliınızda. Nerede olursanız olun ilişkie Akakçe'den başlayın.
· Plastik Torba yahut Düzmece: Yetiştirme get more info zeminını nemli yapışmak ve şayan koşulları tedariklemek midein kullanılır.